Scroll Top
Custom Excerpt

Υαλοπίνακες Επίπεδοι

Υαλοπίνακες Επίπεδοι

Οι απλής μορφής υαλοπίνακες κατανέμονται σε τέσσερεις κατηγορίες σε συγκεκριμένα πάχη η κάθε μια ( μετρούμενα σε χιλιοστά ).

ΤΥΠΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ ΠΑΧΟΣ ΣΕ mm
ΔΙΑΦΑΝΟΙ 2-3-4-5-6-8-10-12-15-19
ΦΙΜΕ 3-5-8-10
BRONZE 3-5-8-10
SATINE 4-5-8-10-15

Όλες οι κατηγορίες μπορούν να υποστούν οποιαδήποτε κατεργασία τύπου Ροντέ, Μπιζωτέ, Τρασέ, φόρμα κ.α.

Επίσης παρέχουμε την δυνατότητα επιλογής από την μεγάλη γκάμα σχεδίων που διαθέτουμε προσδιορίζοντας έτσι το προσωπικό σας ύφος στους χώρους που θέλετε να διακοσμήσετε χρησιμοποιώντας κρύσταλλα ουδέτερου χρώματος ή χρωματισμένα σε διάφορους τόνους διαφάνειας για περιπτώσεις που απαιτείται φυσικός – τεχνητός φωτισμός.

Επίπεδο γυαλί με ενσωματωμένο συρμάτινο πλέγμα το οποίο καθυστερεί την θραύση σε περίπτωση φωτιάς καθυστερώντας έτσι την διασπορά της φωτιάς και του καπνού. Τέτοια υάλωση κατηγοριοποιείται ως Τάξης G (που ανθίσταται φωτιά και προλαμβάνει την διασπορά της φωτιάς και του καπνού για συγκεκριμένη χρονική περίοδο) ή Τάξης F (που έχει τα χαρακτηριστικά της Τάξης G αλλά επιπλέον παρεμποδίζει την διασπορά της ακτινοβολούμενης θερμότητας για συγκεκριμένη χρονική περίοδο). Νέες εξελίξεις περιλαμβάνουν προ-ενταμένο γυαλί από βοροπυρίτιο – χωρίς μεταλλικό πλέγμα – και διπλή υάλωση με τον διάκενο χώρο γεμισμένο από διογκωμένο υλικό το οποίο δρα ως ασπίδα θερμότητας.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ Πυραντίσταση : 60-120min

• Pyroshield clear 6mm( 60min )

Pyroshield clear : Διάφανος φραγμός στις φλόγες, στον καπνό, και στα θερμά αέρια. Το γυαλί συγκρατείται από ένα αναπόσπαστο συγκολλημένο ατσάλινο πλέγμα.
Πυραντίσταση : μέχρι 60 λεπτά
Πάχος : 6 χιλ..
Ηχομείωση : 32 dB
K-value : 5.7 W/m²K

• Pyroshield safety texture 7 mm (120 min )

Pyroshield Safety Texture : Ένα σχεδόν διάφανο γυαλί το οποίο εξασφαλίζει ολοκληρωμένη προστασία από φλόγες, καπνό και θερμά αέρια. Συγκολλημένο σε ατσάλινο πλέγμα.
Πυραντίσταση : μέχρι 120 λεπτά
Πάχος : 7 χιλ..
Ηχομείωση : 32 dB
K-value : 5.7 W/m²K

Γυαλιά με χρωστικές ουσίες προστιθέμενες στο γυαλί κατά την κατασκευή του που του δίνουν στο γυαλί το χρώμα όπως επίσης και οπτικές και θερμικής μείωσης δυνατότητες.

Το χρώμα εκτείνεται ομοιόμορφα σε όλος το πάχος του γυαλιού .

Τυπικά χρώματα είναι:

• Fime
• Bronze
• Μπλε
• Πράσινο

Ημι-διάφανο γυαλί φτιαγμένο από διάφανο ή έγχρωμο γυαλί το οποίο έχει περάσει ανάμεσα από δύο ρολά στο τέλος του φούρνου και το ανάγλυφο σχέδιο έχει αποτυπωθεί σε υψηλές θερμοκρασίες στη μία ή και στις δύο πλευρές του γυαλιού από το ανάγλυφο ρολό. Επίσης , μπορεί να ενσωματωθεί συρμάτινο πλέγμα μέσα στη μάζα του γυαλιού. Πέρα από την μεγάλη ποικιλία ανάγλυφων σχεδίων, το διαμαντέ γυαλί μπορεί να προσφέρει διασπορά φωτός και να μειώσει την εκτύφλωση από το ηλιακό φως.

Αυτός ο τύπος ανακλαστικού γυαλιού κατασκευάζεται με απ’ ευθείας διαδικασία επίστρωσης όπου μεταλλικά οξείδια επιθέτονται σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω σε λευκό ή έγχρωμο γυαλί όπου τότε συντήκεται με πυρόλυση στην επιφάνεια του γυαλιού. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί μία πολύ ανθεκτική στο χρόνο και αναλλοίωτη επίστρωση.

Τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία μας είναι:

• STOP SOL
• SUPER SILVER

Χαρακτηριστικά – Ιδιότητες:

Λόγω της ιδιαίτερα σκληρής επίστρωσης του δεν απαιτείται ιδιαίτερη μεταχείριση όσον αφορά την αποθήκευση, την κοπή, την θερμική σκλήρυνση, το τρίπλεξ και γενικά τις επεξεργασίες, μειώνοντας έτσι τους χρόνους κατασκευής υαλώσεων. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην διπλή υάλωση, η επίστρωση μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά ή εσωτερικά του διάκενου. Όταν τοποθετείται εξωτερικά (θέση 1), η πρόσοψη είναι πιο ανακλαστική και ομοιόμορφη στην εμφάνιση δίνοντας έτσι μία μεταλλική απόχρωση και δημιουργώντας αληθινές κι έντονες αντανακλάσεις στο γειτονικό περιβάλλον. Όταν όμως χρησιμοποιείται σε θέση 2, η εμφάνιση και η ανακλαστικότητα του είναι γενικά πιο ήπια και το χρώμα του γυαλιού βάσης είναι πιο εμφανές. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εφαρμογής, είναι δυνατόν να ενταθούν τα επίπεδα φωτισμού του εσωτερικού χώρου (με υψηλή οπτική διαπέραση) ή να μειωθεί η απολαβή της ηλιακής θερμικής ενέργειας (με χαμηλό ηλιακό συντελεστή).

Εφαρμογές:
• γυάλινες προσόψεις υψηλών κτιρίων
• εμπορικών, εκπαιδευτικών, βιομηχανικών κτιρίων
• ουρανοξυστών και οπουδήποτε απιτούνται ιδιότητες ηλιακού ελέγχου