Εξοπλισμός


Η εταιρεία μας είναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της και την άμεση εξυπηρέτηση τους.

Γραμμή κοπής
Αυτόματη γραμμή κοπής με δυνατότητα φόρτωσης υαλοπινάκων μέσα από τελευταίας τεχνολογίας ραφιέρα με συνολική δυνατότητα κοπής 2000 m2/8ωρο και απόξεση επίστρωσης low-e, 1200 m2/8ωρο

Πλυντήριο
Το μηχάνημα αποτελείται από 5 ξεχωριστές ζώνες πλυσίματος και περιλαμβάνει ειδικό σύστημα αναγνώρισης των επιστρωμένων υαλοπινάκων των οποίων η πλύση γίνεται με ειδικές κυλινδρικές βούρτσες.

Πρέσσα
Περιλαμβάνει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα πρεσαρίσματος διπλών ή τριπλών υαλοπινάκων, μέσω της διπλής δράσης των υδραυλικών κυλίνδρων που πιέζουν τους υαλοπίνακες ομοιόμορφα. Επίσης έχει την δυνατότητα αυτόματης δίπλωσης των STRUCTUAL υαλοπινάκων.

Πηχακιέρα
Αποτελείται από μια πλατφόρμα γωνίας 45 μοιρών για την κατασκευή ενιαίων μεταλλικών πλαισίων(χωρίς πλαστικές γωνιές), από χάλυβα και προφίλ αλουμινίου σε κάθε γωνιά επιλογής.

Τρυπάνι αερίου
Αυτόνομο σύστημα για την διάτρηση των μεταλλικών πλαισίων για την πλήρωση του ευγενούς αερίου, πριν αυτό ακόμα γεμίσει με το αφυγραντικό υλικό (πυριτικό άλας).

Αλατιέρα
Προλειτουργικό σύστημα για την διάτρηση και συμπλήρωση του αφυγραντικού υλικού (πυριτικό άλας).

Butil
Διαδικασία πρώτης σφράγισης. Η επικάλυψη του butyl γίνεται με ακρίβεια και στις δυο πλευρές των μεταλλικών πλαισίων μέσω ενσωματωμένων αισθητήρων που κρατάνε το πλαίσιο σταθερό.

Ρομποτικό-κολλητικό
Διαδικασία δεύτερης σφράγισης με θειόκολα δυο συστατικών της οποίας τα υλικά αναμιγνύονται αυτόματα (ρομποτικά). Η κόλληση γίνεται με τα γυαλιά σε κατακόρυφη θέση, ώστε να αποφεύγεται η παραμόρφωσή τους (κύρτωση).

Αμμοβολή
Μηχάνημα αμμοβολής διαστάσεων 225*321

Guardian

Επικοινωνία

  • Κεν.: ΠΕΟ Αθηνών-Θηβών, Μάνδρα
  • Τηλ.: 2105550592, Fax: 2105555809
  • Υποκ.: Πολυκράτους 57, Αθήνα
  • Τηλ.: 2105129966, Fax:2105129964